P13Julkaistu: 23.08.2024 22.04

Syksyn tunnelmia

Syksyn ensimmäiset kuukaudet

Säbäkausi on alkanut vauhdikkaissa tunnelmissa harjoituksien osalta ja laitetaan tänne tämänhetkisiä tietoja syksyn suunnitelmista.

Kotiturnaus Lapualla

Viimekausien haastavat sarjapelit antoivat hieman ajatusta, jos järjestetään kotiturnaus Lapualla. Kaikki joukkueet sitoutuvat noudattamaan sääntöä, että ottelun lopputulos pidetään molemmille joukkueille mieluisana. Olen ollut Kykyn kanssa kovasti yhteydessä kevään ja kesän aikana, mutta harmillisesti Joukkue ei päässyt turnaukseen osallistumaan päällekkäisyyksien takia.

Tällä kertaa meillä on kaksi omaa joukkuetta (SBS Lapua Sininen ja SBS Lapua valkoinen). Koitin järjestää tähän turnaukseen tasaiset joukkueet, sillä kaksi muuta vastustajaa on meitä hieman nuorempia. Olen laittanut jopoxiin kaikki in/out valmiiksi tulevasta turnauksesta. Molemmissa joukkueissa on 1+7 pelaajaa. Pelataan kahdella hyökkäysparilla ja kolmella pakilla molemmissa joukkueissa. (tämänhetkinen ajatus) Toinen ajatus, että lainataan toisesta joukkueesta aina yksi pelaaja toiseen joukkueeseen, niin saadaan pelata kahdella täydellä kentällä. (tämä voi olla hieman sekava käytännössä)

Kesän harjoituksissa on ollut Vilhon pikkuveli (Olavi) myös mukana. Hän näyttänyt kovaa intoa pelaamiseen, niin hän saa ensimmäiset kokemukset isompien pelissä. Tarvittaessa Olavi tulee peleihin, jos lisäpelaajille on tarvetta/ pysyy tulevana viikonloppuna pelissä mukana.

Turnaukseen olisi tarvetta

Tulostaululle 2 henkilöä/ottelu
Turnauksen ajaksi huoltaja, joka paikkailee pienet kolhut pelaajilta.
Kahvilan pyörittäjä: Yksinkertainen tarjoilu (Kahvi, mehu, suolainen ja makea)?
Tuomari on hankittu.

Syyskuu

Syyskuun ensimmäiset viikot voidaan katsoa lisää mainospaikkoja ja Niinan järjestämiin myyjäisiin kovaa aktiivisuutta. Myyjäisiin olen laittanut tavoitteeksi 1000€. Se tulee helposti, kun jokainen tuo oman pienen työpanoksen.

Harjoitusottelut:

Olemme sopineet Kykyn kanssa, että pelataan syyskuussa kaksi harjoitusottelua. Ottelut pelataan harjoitusvuoroilla ja molemmat saa yhden kotipelin. Koitetaan harjoitella syyskuun kaksi ensimmäistä viikkoa aktiivisesti, jonka jälkeen olisi peräkkäisillä viikoilla syyskuun loppupuolella pelit. Näistä tarkemmin lähempänä.

Sarjapalaveri:

Sarjapalaveri oli tällä viikolla ja siellä päätettiin, että laitetaan 3 eritasoista lohkoa. Jokainen vastuuvalmentaja sijoittaa oman joukkueen tason/tavoitteen mukaan ja siitä syntyy 3 lohkoa, jossa on 7-8 joukkuetta. Olen jo ilmoittanut, että mennään tällä kaudella tasolle kolme. Näin saadaan tälle kaudelle tasaisempia pelejä ja paljon enemmän onnistumisia. Sarja pitäisi alkaa lokakuun alussa, ennen syyslomaa ja päättyy huhtikuun puolella.

Fysiikka valmennus ja kehon huolto:

Pinja on lupautunut pitämään ensi viikon tiistaina alkulämmöt ja harjoituksien loppuun kehon huoltoa. Pojat alkavat kehittyä myös fyysisesti, niin näillä toimilla saadaan vähennettyä vammoja tulevalla kaudella. Pinja tulee tulevaan turnaukseen ja tekee alkulämmöt joukkueen kanssa. Syyskuussa Pinja on Miikan kanssa pitämässä treenejä, kun itsellä on muita työkiiruita.

Maalivahtivalmennus:

Syyskuussa alkaa V-P Monosen pitämät maalivahtiharjoitukset. Harjoitukset ovat yhtenä lauantaina/kuukausi. ajankohtaa ei olla vielä lyöty lukkoon. Kaikki halukkaat maalivahdit pääsevät mukaan.

Höntsäpeliä viikonlopulle:

Kerran kuukaudessa (la) päästään neppailemaan ala-Nurmon pieneen saliin. Siellä saa harjoitella uusia kikkoja ja katsotaan, jos saadaan sinne joku salibandytaituri vieraaksi 😊.

Syksy pyritään olla perusasioiden äärellä ja katsotaan marraskuussa, tehdäänkö jotain muutosta harjoittelusuunnitelmiin. Matalalla karvauksella ja omassa päässä ei anneta yhtään ylimääräistä tilaa.

Mukavaa syksyä kaikille vanhemmille ja toivottavasti tämä selkeyttää vanhempien ajatusta tulevasta syksystä.

Syysterveisin

Mikael