Julkaistu: 14.09.2023 21.23

Ensimmäinen harjoitusottelu

Hei!

Yritetään kirjoittaa otteluennakot/ peluuttaminen tänne. Voisitteko kuitata whatsuppiin, että löysittekö tämän uutisen kuinka helposti.

Jeps. Eli tänne tulee eripituisia runoilmia ennen otteluita ja otteluiden jälkeen .Alkulämpö tehtiin hyvässä hengessä tanelinrannan pururadalla. Näin tullaan tekemään ennen jokaista peliä. Mielestäni oltiin alkulämmössä ja ottelun alussa hyvällä mielellä ja jalalla liikkeellä. Kauden harjoituksien perusteella valmennus ei osannut odottaa näin hyvää peliä. Harjoituksissa on ollut kova homma saada pidettyä jonot suorana ja keskittyminen itse asiassa.

Konnien kakkosjoukkue on meille hyvä harjoitusvastus. Ottelun alussa ensimmäisen maalin teki vastustaja, mutta sen jälkeen sininen taistelutahto näytti voimansa sen jälkeen johdettiin koko ottelun ajan. Oli hieno nähdä, kun saatiin paljon onnistumisia ja lapset iloitsi niistä.

Valmennusryhmä oli näkemään todella tyytyväisiä ja uskon että jokainen, jonka tämän lukee on ylpeä omasta pojastaan... ja niin saa olla. Meillä on hyvä ryhmä tällä hetkellä ja mitä enemmän saadaan aikaa, niin jokainen kerta peli näyttää paremmalta. Tällä kaudelle toivotaan Miikan kanssa että kasvetaan joukkueena suuntaan, että keskitytään itse tekemiseen. Ollaan nyt 5-6 luokkalaisia ja heiltä saa jo vaatia keskittymistä.

Peluuttamisessa pidetään tutut värit punainen sininen ja keltainen. Ottelussa aina aloittaa punainen väri, mutta jokaisessa pelissä punaisessa kentässä pelaa eri pelaajat. Näin pelaajat näkee, että jokainen on joukkueessa yhtä arvokas. Tämän päivän pelissä oli 2 pelaajaa yli 3 kenttää, niin pelipareja oli yksi enemmän kuin ihanne tilanteessa on. Tänään pelissä vähemmän peliaikaa sai Santeri, Jasper, Benjamin ja Topias. Seuraavalla kerralla on sitten eri pelaajat. Tämä vanhemmille tiedoksi, jos ihmettelee miksi jossain ottelussa oma lapsi saa vähemmän peliaikaa.

Me halutaan kannustaa tämän ikäisiä vielä täysin tasavertaisesti. Meillä on joukkueessa tasoeroja. Näen kuitenkin asian niin, että nyt kun annetaan kaikille tasaisesti peliaikaa, osa ottaa isoja kehitysaskeleita lähi vuosina. Meidän joukkueen vahvuus on muutaman vuoden päästä tasaisuus. :)

EIpä tässä tänään sen enempää. Huomenna saa tulla pelailemaan lapsen kanssa ritavuoren koululle.

Kiitos

-Mikael