Tuomas Mustonen P12 harjoituksissa!!
P12Julkaistu: 21.04.2024 12.12

Tuomas Mustonen P12 harjoituksissa!!

Tuomas Mustonen P12 joukkueen vieraana!!

Torstaina saatiin nauttia huipputilanteesta, kun entinen SPV:n liiga pelaaja tuli kertomaan lajista ja antamaan meille valmentajille vinkkejä tulevan kauden tavoitteiden asettamiseen.

Tuomas on jo kolmatta kautta meillä vieraana ja koen sen tärkeänä osata nuoren kehitykselle, että valmennuksen ulkopuolelta tulee ohjausta. Näin saadaan lapsille erilaista ärsykettä omaan tekemiseen.


Tuomas piti tärkeänä, että harjoituksissa olisi kilpailua. Näin saadaan ”oman värin" pelaajat kannustamaan omia, niin valmentaja ei tarvitse olla niin paljon äänessä.

Jokaisessa harjoituksessa oli kilpailu ja voittaja sai aina pisteen. Harjoituksien jälkeen voittaja joukkue sai hieman paremmat palkinnot.

Harjoituksien jälkeen Stube istui hetken aikaa poikien kanssa lattialla ja jutteli omatoimisen harjoittelun tärkeydestä. Kotona saa haastaa äitin, iskän,sisko tai veljen pieneen kilpailuun. Eli aina olisi pieni kilpailu päällä. Sillä silloin siihen tekemiseen saadaan erilainen motivaatio.


Me olemme kovasti takamatkalla ja nyt meillä on pitkä kesä aikaa kuroa taitotasoa kiinni omatoimisilla leikeillä. Ei tehdä asioista väkipakolla, vaan sellaisia asioita, joista lapsi nauttii.

Harjoitus terveisin

Mikael