P13Julkaistu: 04.08.2024 19.39

Uusi kausi ja uudet kujeet

Salibandyn syykauden ajatuksia.

Syksyn harjoitukset

Elokuu on kääntynyt kalenterissa esille ja syksy on alkanut. Syksyn harjoitukset alkaa ma 12.8 klo 17:30. Harjoitukset meidän joukkueellamme on maanantaina ja tiistaita. Lisäksi meillä on lauantaille 1 kerta kuukaudessa ala-nurmon salissa, jossa voidaan pelailla vapaasti. (tästä lisää syksymmällä)

Kotiturnaus Lapualla

Keväällä oli puhetta, että ilmoitetaan kaksi joukkuetta sarjaan, niin kaikki saisi mahdollisimman paljon pelejä alle. Syksyn ensimmäinen kotiturnaus on alustavasti la 31.8. Turnaukseen, olemme kutsuneet Kykyn ja SBS Lapuan P12 joukkueen. Lisäksi otetaan 2 meidän tasoista joukkuetta lisää, jotta saadaan hyviä pelejä ennen kauden aloitusta.

Mainos sopimukset ja vaatteiden hankinta

Pukutilaus on lähtenyt liikkeelle. Mainos sopimuksia on muutamia saatu jo varmistettua, mutta jokainen voisi tiedustella läheisten yrityksiä, jos on kiinnostusta tulla tukemaan juniori toimintaa 100-450€. Tälle kaudelle hankitaan uudet harjoituspaidat ja collegehousut.

Myyjäiset syksylle

Niina hoitaa syksyllä myyjäiset. Tällä kertaa ei myydä makeisia, mutta aihetta ei olla vielä päätetty. Toivon, että ollaan jokainen aktiivinen, kun myydään tuotteita. Toteutetaan tämä syyskuussa.

Näillä ajatuksilla uuteen kauteen…

Terveisin

Mikael