11
MAR
17.00
P12, P12

SBS Lapua - Jalas  6 - 11

Ritola halli

Sarjan avausturnaus Ritola hallilla

Kauden avaus.

Tätä ollaan odotettu pitkään. Vihdoin pojat pääsee pelaamaan ja saadaan harjoittelulle hyvää vastinetta. Avausvastustaja tulee Jalasjärveltä ja valmentajat on tiedustellut vastustajan pelitapaa monesta suunnasta. Viimekauden perusteella lähdetään altavastaajina jokaiseen peliin ja tavoitteena pelata suunnitelmien mukaiset 45min. Viimekaudella ei tullut kovin montaa 45min peliä, sillä pelit keskeytettiin yleensä toisen erän jälkeen. Turnausviikonloppuun päästään hienolla pelaajamäärällä ja näillä näkymin pelataan 4:llä kentällä.

Neljän kentän taktiikka tuo hieman lisää haasteita, sillä vaihtopenkillä ollaan innokkaina menemään kentälle. Kotona voidaan ottaa puheeksi joukkuepeli, eli ei pelata itselle vaan että joukkue menestyy. Tämä voi tuntua vielä hieman kaukaiselta ajatukselta, mutta annetaan pojille aikaa sisäistää ajatus. Meidän vahvuudet tulevat pelien loppupuolella esiin kun jaksetaan juosta aktiivisesti neljällä kentällä. Näin kaikki saa peliaikaa ja saadaan joukkueena paras lopputulos.

Viimekausi päätettiin hienoon voittoon ja syksyllä ollaan pelattu hyviä harjoitusotteluita. Meillä on mahdollista haastaa ajoittain jokainen joukkue sarjassa, mutta se vaati meiltä pitkää pinnaa ja kärsivällisyyttä. Avauspelaaminen on ottanut täys käännöksen viimekaudelta ja viikonlopun turnaukseen lähdetään rohkealla avauspelaamisella tukikolmioita käyttäen. Kannustetaan pojat hienoon tunnelmaan kentällä ja nautitaan tästä hienosta lajista lasten kanssa.

"Pelataan peliä ilolla"

-Mikael

Tilastot

6 - 11

Jalas
2 - 42 - 42 - 3
4'MaaliPaloniemi Onni
4'MaaliPerälä Topias
4'MaalisyöttöOjanen Peetu
16'MaaliPerälä Artturi
16'MaalisyöttöPerälä Aarne
23'MaaliMäkiranta Leevi
23'MaalisyöttöTuori Aaron
33'MaaliPaloniemi Onni
33'MaalisyöttöPerälä Artturi
44'MaaliPaloniemi Onni
44'MaaliPaloniemi Onni
44'MaalisyöttöPerälä Artturi

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista