13
HUH
14.00
P9, P10 Säbäkipinä PM

SBS Lapua Lapua - SB Kauhajoki  

Kauhajoki, Yhteiskoulun sali Kauhajoki

Sarja päätökseen Kauhajoella

Kauden viimeiset sarjapelit Kauhajoella!

Kauhajoelle matkattiin aurinkoisessa kelissä ja luvassa oli loistavassa kunnossa oleva parketti 😊… no siitä voi olla montaa mieltä.


Turnauksessa vastaan tulivat KuKu, SPV ja SB Kauhajoki. Turnaukseen pääsimme liikkeelle 11 pelaajan voimin. Jokaisen pelin kulku oli hyvin samanlainen. Yritimme puolustaa tiivisti ja päästä vastustajan lähelle, ennen kuin vastustaja ehtii laukoa. Pelirohkeus kasvoi jokaisessa vaihdossa ja viimeisessä pelissä olimme jo todella rohkeita ottamaan laukauksia vastaan.


Turnauksen loppua kohti teimme enemmän oikeita ratkaisuja pallollisena. Pelattiin laitojen kautta ja saatiin jokaisessa ottelussa paljon onnistumisia. Maaleilla ei kauheasti juhlittu, mutta iloa voi ottaa pelistä muistakin asioista.


Jokaisessa pelissä maalivahdit pelasivat hyvin, mutta Kauhajoki oli vain todella kova vastus. Sieltä tuli monta hienoa laukausta.

Allekirjoittaneen kommentit:


En ehtinyt tämän joukkueen matkassa olla kokokautta, mutta kehitystä on tapahtunut jokaisella huimasti. Ohjatun harjoittelun lisäksi omatoiminen harjoittelu auttaa todella paljon. Joukkueessa on paljon potentiaalia ja vielä, kun päästään pelaamaan oman ikäisiä vastaan, niin onnistumisia tulee myös maalien muodossa.

Lapset kehittyvät pelillisesti eri aikaan ja toisille pallopelit on luonnollisia asioita ja toisille se on haastavampaa. Tärkeintä on, että kannustetaan kaikkia ja annetaan sitä kautta jokaiselle tärkeä pohja kehitykselle. Ensi kaudelle penkin päähän saa tulla vanhemmista ohjaamaan, jos saadaan yksi joukkue lisää sarjaan. Näin saataisiin jokaiselle nuorelle omantasoisia pelejä ja kehitys olisi nopeampaa.


Puma cup vielä viikonpäästä ja sen jälkeen juhlitaan kautta joukkueen kesken ja sen lisäksi vielä seuran päättäjäiset.

Mukavaa kevättä kaikille.

Terveisin Mikael


Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista